Na serce i układ krążenia
Miód Manuka MGO™ 100+ 500g
Waga: 333 kg
Miód Manuka MGO™ 100+ 500 g to najczęściej kupowany słoik miodu Manuka MGO™ 100+. Cechuje się relatywnie wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 100 mg/kg. Zwykłe miody zawierają średnio od 1 do 10 mg/kg.
Bardzo wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem trwałych i cennych właściwości miodu Manuka:
pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry
wyjątkowo korzystny wpływ na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego
dobroczynny wpływ na układ immunologiczny
Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około 1miesiąc.
Naukowo potwierdzone właściwości
Unikalny Miód Manuka MGO™ powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium, rosnącej tylko w Nowej Zelandii. Z początku wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach, w właściwe źródło aktywności miodu Manuka pozostawało niezba...
Miód Manuka MGO™ 400+ pojemność 500g
Waga: 3000 kg
Miód Manuka MGO™ 400+
pojemność 500g
Jaki jest skład miodu Manuka 400+ ?
Jak przechowywać miód ?
Aktywny, nowozelandzki Miód Manuka MGO™ 400+ 500 g to najczęściej kupowany miód Manuka w Polsce. Charakteryzuje się bardzo wysoką, certyfikowaną zawartościąmethylglyoxalu na poziomie 400 mg/kg (MGO™ 400+).
Bardzo wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem trwałych i cennych właściwości miodu Manuka:
pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry
wyjątkowo korzystny wpływ na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego
dobroczynny wpływ na układ immunologiczny
Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około 1miesiąc.
Naukowo potwierdzone właściwości
Unikalny Miód Manuka MGO™ powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium, rosnącej tylko w Nowej Zelandii. Z początku wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały...
Miód Manuka MGO™ 550+ 250g
Waga: 333 kg
Miód Manuka MGO™ 550+
pojemność 250 g
Jak stosować miód Manuka 500+ ?Miód Manuka 500+ najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek
lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.
Jak przechowywać miód manuka?
przechowywać w temperaturze pokojowej.
Kraj pochodzenia miodu: Nowa Zelandia Kraj produkcji: Nowa ZelandiaWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022
Jaki jest skład miodu Manuka 500+ ?
miód z krzewu Manuka 100%
to produkt wybierany przez klientów, którzy chcą kupić najlepszy z dostępnych na rynku miód Manuka. Charakteryzuje się bardzo wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 550+ mg/kg (MGO™ 550+).
Bardzo wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem trwałych i cennych właściwości miodu Manuka:
pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry
wyjątkowo korzystny wpływ na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego
dobroczynny wpływ na układ immunologiczny
Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dzi...
Miód Manuka MGO™ 550+ 500g z Nowej Zelandii
Waga: 333 kg
Miód Manuka MGO™ 550+
pojemność - 500 g
Kraj pochodzenia miodu: Nowa ZelandiaKraj produkcji: Nowa Zelandia
Weterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022
Jakie są składniki miodu z manuka 500+ ?
miód z krzewu Manuka 100%
Miód Manuka MGO™ 550+ 500 g charakteryzuje się bardzo wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 550+ mg/kg (MGO™ 550+).
Bardzo wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem trwałych i cennych właściwości miodu Manuka:
pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry
wyjątkowo korzystny wpływ na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego
dobroczynny wpływ na układ immunologiczny
Jak stosować miód Manuka ?
Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub
po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.
Jak przechowywać miód Manuka?
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.
Masa netto: 500 g
Opakowanie 500g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesią...
Miód nektarowy Kamahi 500g
Waga: 333 kg
Miód Nektarowy Kamahi 500g
Miód Kamahi jest pozyskiwany każdej wiosny, z białych kwiatów wiecznie zielonego drzewa Kamahi.
Z zebranego nektaru powstaje czysty, złocisty miód, o bardzo delikatnym smaku.
Kamahi porasta najczystsze lasy Nowej Zelandii.
Składniki: miód z drzewa Kamahi 100%
Wartość odżywcza
w 100 g
Wartość energetyczna
1400 kJ/334,6 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
82,1 g
w tym cukry
82,1 g
Błonnik
0 g
Białko
0,3 g
Sól
zawiera śladowe ilości
Masa netto: 500 g
Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia...
Miód nektarowy Koniczynowy 500g
Waga: 0.6 kg
Miód Nektarowy Koniczynowy 500g
Miód Nektarowy Koniczynowy to jeden z najpopularniejszych miodów w Nowej Zelandii.
Pochodzi z kwiatów koniczyny białej, porastającej najczystsze, południowe tereny wyspy.
Jego jasnozłota barwa i delikatny, kremowy smak sprawiają, że jest wszechstronnie stosowany.
Składniki: miód koniczynowy 100%
Wartość odżywcza
w 100 g
Wartość energetyczna
1400 kJ / 334,4 kcal
Tłuszcz
0 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
82,1 g
W tym cukry
82,1 g
Błonnik
0 g
Białko
0,3 g
Sól
0,04 g
Masa netto: 500 g
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Kraj pochodzenia miodu: Nowa ZelandiaKraj produkcji: Nowa ZelandiaWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022
...
Miód nektarowy Rewarewa 500g
Waga: 333 kg
Miód Nektarowy Rewarewa 500g
Miód Nektarowy Rewarewa to popularny w Nowej Zelandii czerwony miód pochodzący z krzewu Rewarewa – jasnoczerwonych kwiatów przypominających kształtem igły.
Jego czerwony kolor uzupełnia charakterystyczny, słodki, ziołowy smak.
Krzew Rewarewa znany jest z czerwonych soczystych kwiatów i jest stałym elementem krajobrazów nowozelandzkiej, dzikiej natury.
Składniki: miód z krzewu Rewarewa 100%
Wartość odżywcza
w 100 g
Wartość energetyczna
1320 kJ/315,27 kcal
Tłuszcz
Zawiera znikome ilości
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
Zawiera znikome ilości
Węglowodany
79,6 g
W tym cukry
78,1 g
Błonnik
0 g
Białko
0,4 g
Sól
0,03 g
Masa netto: 500 g
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Kraj pochodzenia miodu: Nowa Zelandia
Kraj produkcji: Nowa Zelandia...
Miód nektarowy Tawari 500g
Waga: 333 kg
Miód Nektarowy 500g
Miód Tawari pozyskiwany jest z kremowo-białych kwiatów okazałego drzewa Tawari,
rzadko występującego w ojczystych lasach Nowej Zelandii.
Z niezwykle aromatycznych kwiatów pozyskiwany jest słodki, złocisty miód o subtelnym, łagodnym smaku, z wyczuwalną karmelową nutą.
Składniki: miód z drzewa Tawari 100%
Wartość odżywcza
w 100 g
Wartość energetyczna
1400 kJ/334,6 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
82,1 g
w tym cukry
82,1 g
Błonnik
0 g
Białko
0,3 g
Sól
zawiera śladowe ilości
Masa netto: 500 g Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia...
Miód nektarowy Wielokwiatowy 500g
Waga: 0.6 kg
Miód Nektarowy 500g
Miód Nektarowy Wielokwiatowy
Miód powstaje z kwiatów obficie rosnących w odległych od cywilizacji dolinach Nowej Zelandii. Z tych kwiatów pszczoły wytwarzają wyraźny w smaku, kremowy miód o bursztynowej barwie.
Składniki: miód wielokwiatowy z dzikorosnących kwiatów 100%
Wartość odżywcza
w 100 g
Wartość energetyczna
1320 kJ/315,27 kcal
Tłuszcz
Zawiera znikome ilości
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
Zawiera znikome ilości
Węglowodany
79,6 g
W tym cukry
78,1 g
Błonnik
0 g
Białko
0,4 g
Sól
0,03 g
Masa netto: 500 g
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Kraj pochodzenia miodu: Nowa ZelandiaKraj produkcji: Nowa ZelandiaWeterynaryjny numer identyfikacyjny: 14656022...
Nowozelandzki, Aktywny Miód Manuka MGO™ 250+ w 500 gramowym słoiku.
Waga: 333 kg
Nowozelandzki, Aktywny Miód Manuka MGO™ 250+ w 500 gramowym słoiku. Charakteryzuje się wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 250 mg/kg (MGO™ 250+). Stężenie methylglyoxalu w zwyczajnych miodach wynosi od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg.
Bardzo wysokie stężenie methylglyoxalu jest źródłem trwałych i cennych właściwości miodu Manuka:
pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry
wyjątkowo korzystny wpływ na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego
dobroczynny wpływ na układ immunologiczny
Zalecane spożycie: 1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. Opakowanie 500g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około 1miesiąc.
Naukowo potwierdzone właściwości
Unikalny Miód Manuka MGO™ powstaje dzięki roślinie o nazwie Leptospermum scoparium, rosnącej tylko w Nowej Zelandii. Z początku wyjątkowe właściwości miodu Manuka były rozpoznawane i mierzone z wykorzystaniem testów, które dawały wyniki o dużych odchyleniach, w właściwe źródło aktywno...